lördag 25 februari 2012

Nytt utseende

Som ni ser har jag ändrat bloggens utseende till Dynamiska vyer.  Jag har valt Classic som standard så ni inte får en chock när ni går in här. Men klicka runt i listen ovan och prova andra vyer. Flipcard är häftigt där man ser hela mitt bloggliv utlagt. Men jag funderar på att ha Sidebar som standard. Enkelt och lätthittat. Säg vad ni tycker, jag gör precis vad ni vill (nästan)!
Edit: Jag tror jag ändrar mig och ska ha Mosaic som standard. Bloggen blir mer levande och inte så linjär. Skulle man som ny läsare hitta hit blir det klart intressantare. Och är man hemtam med Katten i soffan väljer man bara Sidebar och läser vidare. Eller?

Schweiz låt

Gruppen Sinplus med Unbreakable. Jag önskar att de sjöng på franska eller italienska. Jag har gillat Schweiz bidrag massor med år men deras framträdande har i slutändan alltid varit kassa. Så jag har inga förhoppningar alls.

Irlands bidrag

Japp, det blev mupparna Jedward igen  med en mycket mer intetsägande låt i år, skriven av svenskar (vad annars!):

Tysklands bidrag

Okej, ska väl blogga om ESC 2012 då. Bidragen börjar ploppa ner nu. Här är Tysklands låt Standing Still med Roman Lob. Eftersom det låter väldigt mycket OneRepublic så gillar jag den (OBS! reklam i början):
Standing Still

lördag 11 februari 2012

Bloggtorka

Jag har inte bloggat på ett bra tag. Har haft många uppslag men inte haft någon lust att sätta mig ned för att skriva några inlägg. Det har hänt en del tråkiga, tragiska saker i min bekantskapskrets som gjort att livet liksom har stannats upp. Att det är gråtrist vinterväder dessutom gör ju inte saken ett dugg bättre.
Men nu börjar ljuset så sakta återkomma, dagarna blir längre. Jag har inte lust att gå och lägga mig redan klockan halv fem längre.
Piggar upp mig med den roliga bloggen Dagens lokaltidningsbesvikelse och speciellt denna tidningsartikel ur Gefle Dagblad från den 27 januari i år: Kan inte se TV4 news - trots två paraboler. Det är verkligen inte lätt med all den nya tekniken!
Melodifestivalen och ESC-karusellen har ju dragit i gång igen, så det kommer jag väl blogga om  framöver misstänker jag . Som vanligt stjäl jag nästan all information från den oumbärliga Schlagerpinglans blogg. När det gäller den svenska Mellotävlingen tror jag ingen slår Loreens Euphoria. Det var länge sedan jag njöt så av ett melodifestivalnummer. Älskade hennes förra bidrag också och hennes singel Sober har gått varm i min MP3. Av de artister som är kvar de närmaste veckorna tror jag bara Danny är det enda hotet. Beror på hans låt.
Så där! Bloggtorkan är över.