måndag 23 mars 2009

The Night Of The Living Dead eller Eurovision Song Contest

Där slog jag väl rekord i lång rubrik. Men det är så jag känner när jag sett årets bidrag till ESC. Som om man väckt upp en massa avsomnade artister från förr. Och de är ju inte samma gamla fräscha jag längre utan mer som zombier, en skugga av något som en gång var vackert och lät bra.
Ta till exempel Bulgariens bidrag Illusion, är inte det Bronskii Beat? Nu var jag snäll och länkade till videon som är rätt bra, scenversionen är tortyr för öronen!

Sedan har vi zombieversionen av Anastasia i Ukrainas Be My Valentine, även om själva låten är Sexbomb med Tom Jones. Videon till den törs jag inte länka till, den är bara för mycket.

Ronan Keating har förlorat all charm efter att ha legat nedgrävd, eller vänta... det var visst Danmarks Brinck med Believe Again!

Men värsta zombievarningen måste väl utfärdas för Turkiets bidrag DÜm Tek Tek. Det ÄR Elena Paparizou och det ÄR låten My Number One - fast i levandedödversion!

5 kommentarer:

Mats sa...

Hahaha..Krassimir Avramov.. haha Scenversionen var tom värre än du sa, hahahaha!! Måste se flera gånger det var så roligt!!

Kattenisoffan sa...

Ja, visst är det obeskrivligt roligt. Undrar om han hör själv hur falskt det låter?

Mats sa...

Men man kanske inte skall kasta sten, vi skickade iväg Stenmark med Las Vegas. Inget fel på Stenmark, men Låten...Urk!

Kattenisoffan sa...

Jag tyckte nog aldrig att låten var så dålig, den var inte bra men inte usel heller. Och Martin kan ju sjunga rent!

Kattenisoffan sa...

Ärligt, Illusion är ju faktiskt en bra låt igentligen. Men så är det ju vanligen med ESC, låtarna kan vara hur bra som helst men artisterna misshandlar dem och även det omvända, en bra artist kan få en usel låt.