torsdag 17 december 2009

Katten vill gå i ide


Någon som saknar blogginlägg? Har tyvärr hamnat i en envis höst/vinterdepression av sällan skådat slag. Måste bero på den urusla solfattiga sommaren. Jag brukar vanligen piggna till om det kommer snö. Men trots favoritväder med 7 minus och snöstorm och snart jul så kommer jag inte upp ur mörkret den här vintern. All energi går åt till att sparka sig ur sängen och släpa sig iväg till arbetet. När jag kommer hem vill jag bara sova. I mitt nästa liv vill jag vara björn eller helst återfödas här:

3 kommentarer:

Mats sa...

Kanske kan muntra upp dig med att vi skickat ett X-tra fint julkort till er i år!
Vem vet, du kanske får en liten kick då jag berömmer din OTROLIGT fina julstämmning på bloggen och vetskapen om att dina inlägg är väl värda väntan!!
Nu....RYCK UPP DEJ!!!!!! ;)

Cattis sa...

"X-tra fint julkort" - så nu fick jag ännu mer ångest!

Pernilla sa...

Vill bara säga att du inte är ensam! Har inte heller gjort köttbullar, jansson eller knäck! Klapparna har börjat inhandlas, men är långt ifrån färdiga. Men det är fem dagar kvar och förhoppningsvis ordnar det sig i alla fall. Jocke ska städa och laga mat i helgen då jag jobbar, så tar jag resten av shoppingen på måndag.....! Rättvis fördelning eller hur..?! :)