tisdag 9 mars 2010

Andra chansen

Tycker att Andra chansen i Melodifestivalen bara är jobbig att se. Bidragen som gick vidare var väl de jag förväntade. Jessica Anderssons framförande var bättre än i deltävlingen. Nu är det finalen i Globen som väntar. Där kan vem som helst vinna känns det som. Har faktiskt inte en aning om hur det ska sluta. Gillar Salem Al Fakir och Anna Bergendahl mest just nu men det kan mycket väl vara Timoteij eller Eric Saade som vinner i slutänden. Bara för att det är fartigare låtar. Jag är ganska säker på att det blir en spännande röstning i år.

Nu börjar flertalet av Europas länder bli klara med sina bidrag. Har försökt lyssna på dessa men det har varit en plåga. Antingen har jag blivit helt tondöv eller så är årets ESC-bidrag hemskare än någonsin! Hänvisar återigen till bloggen Schlagerpinglan så kan ni själva få en uppfattning.
Får sätta hoppet till de länder som inte är klara ännu. Grekland har flera lovande bidrag där vinnaren utses den 12 mars. Bosnien brukar skicka bra låtar också, vilket man tyvärr inte kan säga om Storbritannien nuförtiden. En av de få låtar som jag orkade lyssna igenom hela var i alla fall Belgiens:

2 kommentarer:

Mats sa...

Men Paulines låt då? Har hon kommenterat den?
Har inte hon varit med nå´t år tidigare, eller känns det bara så..?

Cattis sa...

Gillar inte Paulines låt. Nä, jag tror inte hon varit med förr. Men så är det med mello - man tycker att man hört eller sett allt förut!