tisdag 20 december 2011

Sims igen


Huset är dolt under jorden med ingång från en gammal lada. Men jag måste nog bygga en källarvåning djupare för det är inte meningen att växterna ska synas ovan jord. Dessutom måste jag lära mig att ta foto i spelläget och inte i byggläget så jag slipper få rutmönstret i bild.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Karos Corner sa...

Brukade spela Sims men så fick jag nytt system på datorn och det betedde sig konstigt... Dessutom blev en av mina SIMmar utbränd! Det är ett hårt liv. Nu blir jag ju lite Sims-sugen igen...Fast vill inte köpa spel till min tokgamla MAC som snart inte går att uppgradera längre. Stön. Gillar dina tokstora svampar i trädgården! Och stensättningen!

Cattis sa...

Simsspelen kräver sin dator tyvärr. Mina simmar hinner nog aldrig bli utbrända :o) Jag tröttnar på dem innan dess. Det är roligast att bygga och inreda. Att "gamla" kärringar som jag spelar Sims beror nog på ett outsläckligt behov av att leka med dockskåp eller barbiedockor tror jag!

Karos Corner sa...

Hehe, är själv halvgammal (46) och var tokig i LEGO som liten. Byggde hus,stall och galna planeter med inspiration från Månbas Alpha på TV!

Cattis sa...

Men jösses, vi har inte bara namnet gemensamt! Jag var också tokig i LEGO och Månbas Alpha var det bästa man kunde se på TV! Vad kul att hitta en själfrände. Så synd att jag inte har orkat blogga så mycket på sistonde bara. Men jag följer din Alpackasida på Facebook i alla fall. Blir på så glatt humör av alla mysiga alpackabilder.