lördag 11 februari 2012

Bloggtorka

Jag har inte bloggat på ett bra tag. Har haft många uppslag men inte haft någon lust att sätta mig ned för att skriva några inlägg. Det har hänt en del tråkiga, tragiska saker i min bekantskapskrets som gjort att livet liksom har stannats upp. Att det är gråtrist vinterväder dessutom gör ju inte saken ett dugg bättre.
Men nu börjar ljuset så sakta återkomma, dagarna blir längre. Jag har inte lust att gå och lägga mig redan klockan halv fem längre.
Piggar upp mig med den roliga bloggen Dagens lokaltidningsbesvikelse och speciellt denna tidningsartikel ur Gefle Dagblad från den 27 januari i år: Kan inte se TV4 news - trots två paraboler. Det är verkligen inte lätt med all den nya tekniken!
Melodifestivalen och ESC-karusellen har ju dragit i gång igen, så det kommer jag väl blogga om  framöver misstänker jag . Som vanligt stjäl jag nästan all information från den oumbärliga Schlagerpinglans blogg. När det gäller den svenska Mellotävlingen tror jag ingen slår Loreens Euphoria. Det var länge sedan jag njöt så av ett melodifestivalnummer. Älskade hennes förra bidrag också och hennes singel Sober har gått varm i min MP3. Av de artister som är kvar de närmaste veckorna tror jag bara Danny är det enda hotet. Beror på hans låt.
Så där! Bloggtorkan är över.

1 kommentar:

Karos Corner sa...

Usch, jobbigt när tragiska saker händer, man kan liksom inte välja bort att bli ledsen och påverkad. Men skönt att höra att du repar dig och att bloggtorkan är över! Det går verkligen fort nu att det blir ljusare!