lördag 21 juli 2012

Mr Blue Sky

Blå himmel är man inte bortskämd med denna sommar. Men nu när min semester är slut blir det naturligtvis fina vädret. Lagen om alltings djävlighet osv. Har knappt kommit en regndroppe på en vecka, snart dags att vattna trädgården. Men å andra sidan fick vi väl så där en 100 mm förrförra veckan så det ska väl inte behövas.

Typiskt mig att sitta här och blogga när jag borde ta tag i all tvätt som ska vikas. Borde passa på att tvätta lakan också nu när det är soligt och blåsigt. Perfekt torkväder.

Avskyr blåst annars, jag vill ha tyst omkring mig. Det har blivit värre de senaste åren - känner mig som en kvinna på väg till nervsammanbrott. Eller är det bara klimakteriet som är på väg? Bävar för den dagen. Jag kommer nog bli en riktig bitch misstänker jag. Nähä, dags att ta tag i vardagsbestyren nu.


1 kommentar:

Katarina sa...

Hehe, själv är jag bekymrad för att värmen verkar komma nu när JAG ska ha semester. Jag väljer ju att jobba i juli för att SLIPPA värmen. Stupid weather – gör allt för att ingen ska bli nöjd ;-)

Blåst är bra. När det blir för varmt kommer alla bromsar och hästflugor. Vinden svalkar och blåser bort dem och alla knott. Det gillar jag.