fredag 21 juni 2013

Ett gott skratt...

Googles söksida var rolig idag igen - den firade sommarsolståndet.  Hoppas ni hann se det. Google må vara på väg att ta över världen enligt en del. Men jag minns när det först dök upp, hur  överlägset mycket bättre det var än alla de andra sökmotorerna.  Den känslan sitter i så därför  använder jag hellre google+ än Facebook numera.  Vilket jag är ensam om i min bekantskapskrets tyvärr.  Men jag är inte så social av mig så det gör inte så mycket.

En annan rolig grej råkade jag på idag när jag skulle uppdatera Spotifyappen på mobilen.  Det var lite nya funktioner och de vanliga buggfixarna.  Men också en liten kul pik till alla som tjatar om att de vill kunna styra Spotify på både de ena och andra sättet. Orkar ni inte ta er till Google playbutiken (se där - DE är på gång att ta över världen! ) så kommer det roliga här (spoilervarning):

Fictitous: This app can be controlled using telepathy.

Slutsats: Företag med humor kan väl inte vara onda väl? ;-)

1 kommentar:

Thomas sa...

Jag gillar också Google... men Google++ känns som en liten flopp mest för att det är så få personer där som man känner....men det kanske ändras...men tror inte det :)