fredag 23 oktober 2009

Årets bästa spel!

Det brukar vara jättetråkigt att sitta bredvid och titta på när någon spelar tv-spel. Men häromdagen satt hela familjen som klistrade när sonen spelade Uncharted 2: Among Thieves. Vilket fulländat spel! Vackra scenerier, häftig aktion och spänning. Precis som man spelade med i en Indiana Jones-film. Röstskådespeleriet är toppen. Allt flyter på utan laddningstider alls, man häpnar!Sonen spelade klart på lättaste nivån på två eftermiddagar. Skulle nog inte jag ha klarat så fort. Nu spelar han igenom för tredje gången och då kan man ha lite kul och ta det lite lugnt. Och inte hoppa högt vid vissa tillfällen. Roligt när man gör om hjälten Drake till Kakälskaren Drake och han ska flåsande och stånkande klättra i Himalayas berg.


Kan en stor del av förklaringen till Uncharteds fullträff vara att det är en kvinna som är kreativt ansvarig? Ett tips som jag fick på bloggen Lilla gumman.


Har du Playstation 3 så spring och köp! Det är värt vartenda öre.

2 kommentarer:

Mats sa...

Undrar hur mycket hon fick för att ge denna strålande kritik..?! ;)

Cattis sa...

Inte ett öre tvärr. Men det är inte bara jag som ger strålande recentioner. Alla tidningar och folk på forum och chattar är liks positiva.
Det finns många spel som är kul att spela, som GTA4 t. ex., men det är alltid nå´t som brukar störa som buggar eller att det saggar. Men Uncharted är perfekt!