tisdag 17 november 2009

Lite nytt och uppdaterat

Som ni kanske ser har jag gjort om headern. Provar Paint Shop Pro för att se om jag vill kosta på det (som julklapp kanske *blink*blink*). Var några år sedan sist så jag har glömt det mesta märker jag. Som tur är finns det många tips&trickssidor på nätet. Funderar på att göra en hemsida med släktforskningstema men det handlar om tid och lust.
Jag har också hittat en ny favoritblogg: Emma Grey Munthes Shoot Me While I´m Happy. Just nu skriver hon en del om graviditetens avigsidor som har hög igenkänningsfaktor. Aj,aj! Det minns jag med fasa.

Edit: Emma skriver ju mest om film annars naturligtvis - ni minns henne kanske från Filmkrönikan? Ett program jag saknar.

4 kommentarer:

Cattis sa...

OOOps! Ser att Emma har nästan samma bloggbeskrivning som jag. Men det är väl oxå världens vanligaste. Ja, jag är vanlig så den passar mig.

Mats sa...

Tid & lust? Tiden, då hon bara är en hobbyjobbare, bör väl inte vara ett hinder..?! ;)

Mats sa...

Din Emma GILLADE "Day after tomorrow"!! Filmen som blev totalförstörd av det obegripliga lilla dramat med vargarna. Men hon sågade 2012..?

Cattis sa...

Ja, retade du också på vargarna. Fast totalförstörd vet jag inte...Jag kan se den om igen. Och ja, jag har väl tid då, men inte lust ;)